A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Amennyiben folytatja a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a weboldalról érkező cookie-k ellen. További információ
Vylyan Vinotéka

Hírek

Szegmentáció kutatás kupon
2022. 10. 17. 16:40:48
Szegmentáció kutatás kupon

Segíts nekünk jobban megismerni a magyar borfogyasztói szokásokat! Töltsd ki az 5 perces kérdőívünket, mi pedig a következő online vásárlásodhoz 25% kedvezményt adunk. A kérdőívet 2022. október 18.-ig lehet kitölteni.*

 Link: https://forms.gle/FuFEENDPq2wUZjB26

Karácsonyi ajánlatok
2021. 12. 09. 13:42:00 Vylyan Vinotéka
Karácsonyi ajánlatok
Számunkra is hihetetlen, de ismét december van, elkezdődött az ünnepi készülődés és a küszöbön toporog a karácsony. Hamarosan elérkezünk az év legszebb időszakához, amikor minden a szeretetről, a családról és a meghittségről szól. Bízunk benne, hogy borainkkal egy korty boldogságot tölthetünk a poharakba és mosolyt csalhatunk az arcokra.
 
Szeretnénk most hozzájárulni az készülődéshez néhány ajándékötlettel. Karácsonyi csomagjaink között biztosan mindenki megtalálja a hozzá legközelebb álló összeállítást.
Elindult törzsvásárlói programunk!
2020. 10. 01. 00:00:00 Vylyan Vinotéka
Elindult törzsvásárlói programunk!

2020. októberétől elindítottuk törzsvásárlói programunkat, amelynek keretében az összesített vásárlások alapján a listaárhoz képest akár 13% kedvezménnyel vásárolhatók meg vinotékánk (nem akciós) termékei.