A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Amennyiben folytatja a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a weboldalról érkező cookie-k ellen. További információ
Vylyan Vinotéka

Hírek

Májusi ajánlatok
2021. 05. 10. 14:59:00 Vylyan Vinotéka
Májusi ajánlatok

A szeszélyes és kissé hűvös április után itt a tavasz legszebb időszaka: a május reményeink szerint elhozza a kellemes időt, és annak a lehetőségét, hogy újra találkozhassunk. Nagyon várjuk már ezeket a felszabadult pillanatokat! Az új kezdet örömére két különleges csomagot állítottunk össze. Az egyik szép keresztmetszetét adja pincészetünk kínálatának, míg a másik a komoly borrajongókat ajándékozza meg feledhetetlen élménnyel.

 

BORKÓSTOLÓ OTTHON: IZGALMAS KALAND ISMERŐS KÖRNYEZETBEN
2021. 03. 11. 00:00:00
BORKÓSTOLÓ OTTHON: IZGALMAS KALAND ISMERŐS KÖRNYEZETBEN

Ha azt mondjuk: borkóstoló, elsőként biztosan egy pince félhomálya, a hordók között borospoharat szorongató vendégek és a borokról lelkesen mesélő borász képe ugrik be. Az elmúlt év azonban kreatív megoldásokra kényszerített mindenkit, és bebizonyosodott, hogy akár saját otthonunk kényelmében is remek borkóstolókat lehet tartani. Segítünk, hogyan érdemes belevágni ebbe a kalandba!

Elindult törzsvásárlói programunk!
2020. 10. 01. 00:00:00 Vylyan Vinotéka
Elindult törzsvásárlói programunk!

2020. októberétől elindítottuk törzsvásárlói programunkat, amelynek keretében az összesített vásárlások alapján a listaárhoz képest akár 13% kedvezménnyel vásárolhatók meg vinotékánk (nem akciós) termékei.