A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Amennyiben folytatja a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a weboldalról érkező cookie-k ellen. További információ
Vylyan Vinotéka

Hírek

Őszi ajánlat
2020. 09. 21. 00:00:00 Vylyan Vinotéka
Őszi ajánlat

Classicus családunk borai méltán népszerűek a borbarátok körében: könnyen megszerethetők és remek kiegészítői egy-egy baráti vagy családi beszélgetésnek, közös vacsorának.

Őszi csomagajánlatunkba most hat palackot tettünk közülük, és kedvezményes áron kínáljuk.

 

Egy kattintás, hat bor
2020. 06. 05. 08:00:00 Vylyan Vinotéka
Egy kattintás, hat bor

Megújult webshopunk választékát a hagyományos borkínálat mellett folyamatosan kapható csomagokkal bővítettük. Ezek a válogatások megkönnyítik a döntést, és még a vásárlást is leegyszerűsítik, hiszen egyetlen kattintással a kosárba kerülhet egy teljes karton, benne hat nagyszerű palackkal. 

Egy karton kedvenc
2020. 06. 03. 11:00:00 Vylyan Vinotéka
Egy karton kedvenc

Úgyis elfogy! - szól a mondás arra az esetre, ha az embernek nagy lelkesedésében sikerül egy kicsit többet vásárolnia kedvenc boraiból, mint tervezte. Új vinotékánkkal együtt debütáló kartonáraink nem csak felmentést adnak, hanem egyednesen ösztönöznek arra, hogy érdemes mindjárt hatosával betárazni abból, ami múltkor a legjobban ízlett.