A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Amennyiben folytatja a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a weboldalról érkező cookie-k ellen. További információ
Vylyan Vinotéka

Törzsvásárlói Program Szabályzat

VYLYAN TÖRZSVÁSÁRLÓI PROGRAM

SZABÁLYZAT

 1. Fogalmak

A jelen szabályzatban használt szavak és kifejezések értelmezése során a jelen pontban foglalt fogalom meghatározások irányadók.

Elszámolási Időszak: Tárgyév október 1. napjától a tárgyévet követő év szeptember 30. napjáig tartó időszak.

Vásárlók: Azon 18. életévüket betöltött, magyarországi lakóhellyel rendelkező természetes személyek, akik a Webshopban regisztrációval rendelkeznek és azon keresztül terméket vásárolnak.

Vásárlás: A Vásárló Webshopon keresztül bonyolított, azonos regisztráció alatti azon vásárlása, amelynek ellenértékét a Vásárló a Vylyan részére maradéktalanul megfizette.

Vylyan: VYLYAN VINUM Borászati Kft. (székhely: 7800 Kisharsány, Fekete-hegy 092. hrsz.; cégjegyzékszám: 02-09-070084).

Webshop:Vylyan https://vinoteka.vylyan.hu/ weboldalon működő internetes áruháza.

 1. ÁLTALÁNOS ÉS BEVEZETŐ RENDELKEZÉSEK

 1. A Vylyan törzsvásárlói programot indít a Vásárlók részére.

 1. A törzsvásárlói program révén a Vásárlók kedvezményhez juthatnak, amennyiben a Vásárlásaik összértéke meghaladja a jelen szabályzatban meghatározott értéket. 

 1. A TÖRZSVÁSÁRLÓI PROGRAM IDŐTARTAMA, az első elszámolási időszak

 1. A Vylyan a törzsvásárlói programot határozatlan időre hirdeti meg.

 1. Az első Elszámolási Időszak 2020. október 1. napján kezdődik.

 1. Az aktuális Elszámolási Időszak elteltét követően, tárgyév október 1. napjától a Vásárlások összértékének számítása újraindul.

 1. A TÖRZSVÁSÁRLÓI PROGRAMBAN VALÓ RÉSZVÉTEL FELTÉTELEI

 1. A törzsvásárlói programban kizárólag a Vásárlók vehetnek részt.

 1. A törzsvásárlói programban való részvételre kizárólag a Webshopban történő vásárlás jogosít.

 1. A KEDVEZMÉNY MÉRTÉKE, egyéb feltételei

 1. Amennyiben az aktuális Elszámolási Időszak alatt a Vásárlások összértéke eléri az 50.000,- Ft (ötvenezer forint) összeget, akkor a Vásárló 5% (öt százalék) kedvezményre jogosult az azt követő rendeléseinek végösszegéből.

 1. Amennyiben az aktuális Elszámolási Időszak alatt a Vásárlások összértéke eléri a 100.000,- Ft (százezer forint) összeget, akkor a Vásárló 13% (tizenhárom százalék) kedvezményre jogosult az azt követő rendeléseinek végösszegéből.

 1. A kedvezmény nem vonatkozik az akciós termékekre, csomagokra, borválogatásra ugyanakkor az akciós termékek, csomagok vételára a Vásárlások összértékébe beszámít.

 1. Amennyiben a Vásárló a kedvezményre jogosulttá válik, akkor a kedvezmény a Vásárló azt követő rendelései során automatikusan levonásra kerül.

 1. A Vásárló a kedvezményre az aktuális Elszámolási Időszak utolsó napjáig jogosult.

 1. EGYÉB RENDELKEZÉSEK

 1. A Vylyan fenntartja a jogot, hogy jelen szabályzatot és a törzsvásárlói programot megváltoztassa vagy felfüggessze, amellyel összefüggésben a Vásárlókat kártérítés vagy egyéb jogcímen járó kompenzáció semmilyen körülmények között nem illeti. A szabályzat változásáról, illetve a megszüntetés vagy felfüggesztés tényéről a Vylyan a Vásárlókat tájékoztatja.

 1. A Vásárlók adatainak kezelésére a Webshopban elérhető adatkezelési tájékoztatóban foglaltak irányadók.

 1. A Webshopban történő vásárlásra egyebekben az általános szerződési feltételek irányadók.