A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Amennyiben folytatja a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a weboldalról érkező cookie-k ellen. További információ
Vylyan Vinotéka

Elindult törzsvásárlói programunk!

Vylyan Vinotéka - 2020. 10. 01. 00:00:00
Elindult törzsvásárlói programunk!

2020. októberétől elindítottuk törzsvásárlói programunkat, amelynek keretében az összesített vásárlások alapján a listaárhoz képest akár 13% kedvezménnyel vásárolhatók meg vinotékánk (nem akciós) termékei.

A Vylyan Vinotéka törzsvásárlója lehet minden 18. életévét betöltött személy, aki ellátogat a honlapunkra, regisztrál a törzsvásárlói programba és vásárol webshopunkban. Ha a regisztrált vásárló megrendeléseinek együttes összege itt meghaladja az 50.000 Ft-ot, minden további vásárlásnál automatikusan 5% kedvezményt írunk jóvá Vylyan Vinotéka kosarában a fizetés során.

A kedvezmény további vásárlásokkal növelhető is: ha a Vylyan Vinotéka-vásárlásainak együttes összege meghaladja a 100.000 Ft-ot, minden további rendelése esetén 13% kedvezmény illeti meg a törzsvásárlót. 

A törzsvásárlói kedvezmény az akciós termékeinkre, csomagajánlatainkra, borválogatásunkra nem vonatkozik, de ettől még természetesen megvásárolhatók egyszerre az akciós és nem akciós termékek. A Vylyan Vinotéka a fizetés során meg fogja különböztetni az akciós és a teljes árú termékeket, és ennek alapján automatikusan kiszámolja a kedvezményekkel csökkentett végösszeget.

 

További részletek, szabályzat: https://vinoteka.vylyan.hu/torzsvasarloi-program-szabalyzat

Tartalomhoz tartozó címkék: Kartonár Vylyan