A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Amennyiben folytatja a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a weboldalról érkező cookie-k ellen. További információ
Vylyan Vinotéka

Egy karton kedvenc

Vylyan Vinotéka - 2020. 06. 03. 11:00:00
Egy karton kedvenc

Úgyis elfogy! - szól a mondás arra az esetre, ha az embernek nagy lelkesedésében sikerül egy kicsit többet vásárolnia kedvenc boraiból, mint tervezte. Új vinotékánkkal együtt debütáló kartonáraink nem csak felmentést adnak, hanem egyednesen ösztönöznek arra, hogy érdemes mindjárt hatosával betárazni abból, ami múltkor a legjobban ízlett.

Melyik borunk tetszik a legjobban? Jó lenne, ha mindig lenne belőle otthon? Akkor itt egy jó hír: megújult webshopunkban legalább hat palack egyidejű rendelése esetén minden borra érvényes a csomagajánlatokra szóló kedvezményes kartonár! Érdemes tehát válogatni, és a kedvencekből egyszerre legyalább egy kartonnal rendelni, hiszen így a polci árhoz képest kedvezményesebb a borok ára. Ha pedig a rendelés végösszege meghaladja a 15.000,- Ft-ot, pláne megéri, hiszen ilyenkor a házhozszállítás költségét mi álljuk!

Tartalomhoz tartozó címkék: Kartonár Vylyan