A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Amennyiben folytatja a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a weboldalról érkező cookie-k ellen. További információ
Vylyan Vinotéka

Egy kattintás, hat bor

Vylyan Vinotéka - 2020. 06. 05. 08:00:00
Egy kattintás, hat bor

Megújult webshopunk választékát a hagyományos borkínálat mellett folyamatosan kapható csomagokkal bővítettük. Ezek a válogatások megkönnyítik a döntést, és még a vásárlást is leegyszerűsítik, hiszen egyetlen kattintással a kosárba kerülhet egy teljes karton, benne hat nagyszerű palackkal. 

A borokkal még csak most ismerkedőknek azért ajánljuk ezeket az összeállításokat, mert biztosra mehetnek velük: bármelyiket is választják, garantáltan változatos borválogatással alapozhatják meg házi vinotékájukat. Ugyanakkor a tapasztaltabb borkedvelőknek is igyekeztünk kedvezni azzal, hogy prémium, illetve ikonikus borainkat tartalmazó csomagjainkhoz állandó kedvezménnyel juthatnak hozzá. Utóbbiakat ráadásul már ingyenesen is háézhoz szállítjuk, hiszen 15.000,- Ft felett minden rendelés kiküldési költségét mi álljuk. Az alábbi borválogatások mostantól időszaki megkötés nélkül, folyamatosan kaphatók, amíg a készlet tart. Az esetleges évjárat-váltásokat a Vylyan Vinotéka termékoldalain folyamatosan jelezzük.
 
Ebbe a csomagba a legnépszerűbb borainkat tettük. Hat palack könnyed vidámság, játékosság, gyümölcsös frissesség – fehérben, rozéban és vörösben, a következő évjáratokkal:
- Boszorkány 2019, 
- Hërka 2018, 
- Kakas 2019, 
- Ördög 2016, 
- Macska 2019, 
- REDy 2018
 
Prémium borcsaládunk igazi különlegességekből áll. Az elegáns, kifinomult borok irodalmi alkotások ihletői lettek, a történetek szereplői pedig a borok címkéin is visszaköszönnek. Ez a válogatás a prémium borcsalád hat legnépszerűbb darabját tartalmazza:
- Kékfrankos 2016, 
- Montenouvo Cuvée 2016, 
- Merlot 2017, 
- Cabernet Sauvignon 2016, 
- Villányi Franc 2016, 
- Syrah 2015
 
Ez a válogatás szép keresztmetszetet ad pincészetünk kínálatából. Az egyszerűen szerethető, frissítő rozétól a többszörös díjnyertes, minden alkalmat ünnepivé emelő csúcsborunkig, a Duenniumig minden benne van, amit a borról gondolunk: 
- Kakas 2019, 
- Ördög 2016, 
- Villányi Franc 2016, 
- Montenouvo Cuvée 2016, 
- Mandolás 2016, 
- Duennium 2011
 
Állandó csomagajánlataink a Borválogatás menüpontban érhetők el. 
Tartalomhoz tartozó címkék: Borválogatás Prémium csomag Vylyan