A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Amennyiben folytatja a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a weboldalról érkező cookie-k ellen. További információ
Vylyan Vinotéka
Termék címkék:
bor száraz vörösbor

Kecske Cabernet Sauvignon 2022

Ár:
2.090 Ft
Egységár: 2.786,67 Ft/Liter
Kartonár:
6 palack -tól:
2.048 Ft / palack
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási idő: 5-7 munkanap
Illatban gazdag, érett meggy, kökény és visszafogott hordófűszerek a végén.  Kiegyensúlyozott, jó ivású vörösbor.
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
Menny.:palack

Leírás

Illatban gazdag, érett meggy, kökény és visszafogott hordófűszerek a végén. Ízében az érett gyümölcsök, kerek tanninok, közepes savtartalom és hosszú lecsengés jellemzi. Kiegyensúlyozott, jó ivású vörösbor.

Adatok

Évjárat 2022
Stílus Könnyedebb vörösbor
Ételpárosítás Sültek
Űrtartalom 0.75L
Alkohol 13.92v/v%
CSOPORT Száraz Vörösbor
TERMŐHELY Villányi borvidék
SZŐLŐFAJTÁK Cabernet Sauvignon
BORKÉSZÍTÉS A termést 15-21 napos héjon tartás után préseltük. Az almasav bontása tartályban spontán- természetes kultúrával történt. Ászokhordós érlelés után palackoztuk.
ÉVJÁRAT A 2022-es évben a virágzás a megszokottnál később indult el. A magas hőmérséklet hatására a hajtásnövekedésben a szőlő behozta a lemaradását. A nyári időszakban a kevés csapadék és a sok napsütés hatására a bogyók mérete kisebb volt a megszokottnál, azonban az érés folyamata sokkal gyorsabban zajlott le. Növényvédelmi szempontból nagyon kedvező volt az évjárat. Az aszálykár tünetei az idősebb ültetvényeinkben és a jobb fekvésű dűlőinkben kevésbé jelentkeztek, de természetesen itt közrejátszanak a fajták, illetve a klónok tulajdonságai is. Fokozott jelentőséggel bírt a helyes szüreti időpont megválasztása, melynek eredményeképpen alkoholban nem túlzó, friss és gyümölcsös borok születtek az évjáratból.
FOGYASZTÁSI HŐMÉRSÉKLET Fogyasztását 16-17 °C-on ajánljuk.

Ételek

Ajánljuk marhasültekhez, pecsenyékhez, pörköltekhez.