A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Amennyiben folytatja a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a weboldalról érkező cookie-k ellen. További információ
Vylyan Vinotéka

Karácsonyi ajánlatok

Karácsonyi ajánlatok
Számunkra is hihetetlen, de ismét december van, elkezdődött az ünnepi készülődés és a küszöbön toporog a karácsony. Hamarosan elérkezünk az év legszebb időszakához, amikor minden a szeretetről, a családról és a meghittségről szól. Bízunk benne, hogy borainkkal egy korty boldogságot tölthetünk a poharakba és mosolyt csalhatunk az arcokra.
 
Szeretnénk most hozzájárulni az készülődéshez néhány ajándékötlettel. Karácsonyi csomagjaink között biztosan mindenki megtalálja a hozzá legközelebb álló összeállítást.
Karácsonyi vörösek az új évjáratokból
 

Ezt a csomagot három olyan borból állítottuk össze, amelyeket mindenki jól ismer. Az Ördög és a Montenuovo cuvée-t, illetve a Merlot-t most mégis újdonságként ajánljuk kóstolásra, ugyanis mindhárom bor nemrég váltott évjáratot, ami azt jelenti, hogy bár alapkarakterük nem változott, mégis új tulajdonságaikat villantják meg.
Szeretettel ajánljuk e borokat akár ajándékba, akár az ünnepi asztalra.

 
A Karácsonyi vörösek csomag tartalma:
  • 2 palack Ördög 2019
  • 2 palack Merlot 2018
  • 2 palack Montenuovo 2018
  • 1 db logózott dugóhúzó.

 A csomag ára: 18.550 Ft helyett 16. 860 Ft.

Újévi Rozé Variáció csomag
 

Rövid idő alatt vált kedvenccé idén májusban bemutatott újdonságunk, a Rozé Variáció, mely e borfajta egészen új dimenzióit mutatta meg. Ez nem az a könnyű rozé, ám valahogy mégis könnyed. Méltóságot sugároz, de benne rejlik a rozékra oly jellemző játékosság is. Frissen is egy élmény volt, és most, fél évvel később is új, izgalmas rétegeit tárja fel.
Csomagunkba összesen hat palack került, melyből egy ajándék. Így juthat belőle a fa alá, az ünnepi asztalra, az újévi koccintáshoz, és még akár a pincébe vagy bortartóba is.

 
Az Újévi Rozé Variáció csomag tartalma:
  • 5+1 palack Rozé Variáció 2020

 
A csomag ára: 14.940 Ft helyett 12.450 Ft.