A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Amennyiben folytatja a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a weboldalról érkező cookie-k ellen. További információ
Vylyan Vinotéka

Aktuális vlog

Hírek

„A nap süt, az ég kék, a fű zöld. A szőlő terem. A bor erjed és érik. Az ember dolgozik és remél, aggódik és örül. Élvezi munkája gyümölcsét és örömmel mutatja meg azt másoknak. Az idők kezdete óta így megy ez, így van ez most is. Aki belekavarodik a szőlő és a bor világába, azt e világ nem engedi soha. Így vagyunk ezzel mi is, itt a Vylyannál. A boraink erről a szenvedélyről mesélnek.”

Elindult törzsvásárlói programunk!
Elindult törzsvásárlói programunk!
Oct 01 Vylyan Vinotéka

2020. októberétől elindítottuk törzsvásárlói programunkat, amelynek keretében az összesített vásárlások alapján a listaárhoz képest akár 13% kedvezménnyel vásárolhatók meg vinotékánk (nem akciós) termékei.

Karácsonyi ajánlatok
Karácsonyi ajánlatok
Dec 09 Vylyan Vinotéka
Számunkra is hihetetlen, de ismét december van, elkezdődött az ünnepi készülődés és a küszöbön toporog a karácsony. Hamarosan elérkezünk az év legszebb időszakához, amikor minden a szeretetről, a családról és a meghittségről szól. Bízunk benne, hogy borainkkal egy korty boldogságot tölthetünk a poharakba és mosolyt csalhatunk az arcokra.
 
Szeretnénk most hozzájárulni az készülődéshez néhány ajándékötlettel. Karácsonyi csomagjaink között biztosan mindenki megtalálja a hozzá legközelebb álló összeállítást.